Notarieel wetboek 2016-2017 (studenteneditie)

notarieel_380x380

De ultieme verzameling kleine lettertjes: in twee handige volumes krijg je alle relevante wetgeving voor de notariële praktijk.

  • Boekdeel I: publiek recht, burgerlijk recht, gerechtelijk recht en notariaat, internationaal privaatrecht, sociaal recht, strafrecht
  • Boekdeel II: rechtspersonen, economisch en financieel recht, fiscaal recht.

Bestaande wetten werden geactualiseerd t.e.m. wetswijzigingen uit het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2016. De rubriek “recente wetswijzigingen” omvat de gecoördineerde tekst van na de afsluitdatum verschenen wetten die onmisbaar zijn voor de notariële praktijk.

Bekijk hier de volledige inhoudstafel

Jura Notariaat

juracampus_experience_800x800

Jura Notariaat is de meest volledige online rechtsbibliotheek. Je vindt er in een handomdraai de wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Met Jura Credits heb je toegang tot de integrale teksten van tienduizenden juridische artikels en bijdragen.

In je toegang tot Jura notariaat zijn 1000 Credits inbegrepen.

Wat zijn Jura Credits?

Met Jura Credits kan je integrale teksten van juridische tijdschriften en standaardwerken van Wolters Kluwer raadplegen. Heel handig als je niet elke 5 minuten naar de bibliotheek wil lopen om rechtspraak of doctrine te kopiëren.

De Juristenkrant

juristenkrant_380x380

Abonnement van 1 september 2016 t.e.m. 31 augustus 2017

Met de tweewekelijkse Juristenkrant hou je de vinger aan de pols van het juridische nieuws. Ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving, beklijvende interviews, pittige opiniebijdragen, gedurfde cartoons – het komt allemaal aan bod in hét blad voor de toekomstige jurist.

Beschikbaar in een digitale versie voor tablet en pc via de Libreo app.

Voordelen

  • Je raadpleegt De Juristenkrant waar je ook wil.
  • De Juristenkrant op iPad is inbegrepen in het abonnement: twee voor de prijs van één!
  • Je profiteert van extra functionaliteiten die lezen, zoeken en noteren bevorderen: navigeer snel en eenvoudig, vergroot artikelen uit, voeg bladwijzers, notities en markerkingen toe, importeer tekst in verslagen en presentaties

Bekijk hier een exemplaar van De Juristenkrant